AKTIVNO POZIMI

Showing 1 - 4 of 16 products in this Category

AKTIVNO POZIMI Izdelki Termal za zimo so malenkost težji od poletnih, so pa znotraj kosmateni, kar jim daje poln volumen. S tem nam med aktivnostjo nudijo odlično termo izolacijo in lahkotnost pri gibanju. Poskrbeti moramo le, da se hladnim in slabim vremenskim pogojem prilagajamo s primernimi dodatnimi sloji, glede na našo telesno pripravljenost.

AKTIVNO TERMO PERILO

Showing 1 - 4 of 8 products in this Category

AKTIVNO TERMO PERILO Aktivno termo perilo z bombažem je zelo toplo. Uporabljamo ga kot smučarsko perilo ali kot spodnje perilo v zimskem obdobju, v kolikor se pretežno gibljemo zunaj, oz. imamo delo na terenu. Je dvoslojno, zato odlično odvaja vlago proč od kože. Zaradi svojstvenih lastnostih vgrajenih materialov, brez dodane kemije ne povzroča neprijetnih vonjav, zato ga lahko nosimo preko celega dne. Lahko pa je tudi odlična pižama, če radi spimo v hladni spalnici, vsekakor pa takrat, kadar zbolimo.

AKTIVNO POLETI

Showing 1 - 4 of 18 products in this Category

AKTIVNO POLETI Vsestransko uporabni izdelki za poletne aktivnosti. Majice, spodnjice in podhlače Termal Active so dvoslojni, tanki, mehki in ravno prav raztegljivi, da se odlično prilegajo telesu in odvajajo znoj stran od kože. Ti izdelki se hitro sušijo, zaradi odlične svojstvene lastnosti polipropilena, ki je v dotiku s kožo, pa brez dodatnih kemijskih obdelav ne povzročajo neprijetnih vonjav, zato se v njih lahko rekreiramo preko celega dne. Tip izdelka prilagajamo dnevnim temperaturam primerno.